SPICE147

SPICE147 verschillende gerechten uit verschillende culturen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 434 beoordelingen
23 aug 2019 om 20:57 45 min bezorgtijd werd 60. Geen ramp, maar uiteindelijk duurde het anderhalf uur?! En vervolgens is de rijst van de pokebowl nog niet gaar. Wil je bellen, word er niet opgenomen.. hoorn van de haak omdat er teveel klachten zijn? Wat BS..
19 aug 2019 om 5:34 Normaal gesproken zijn de hamburgers heerlijk, maar deze keer was het niet vlees niet helemaal goed doorgebakken. De nachos zijn super lekker maar het restaurant is erg duur in het algemeen(12 eur voor hamburger zonder friet, bijna 9 euro voor nachos.)
18 aug 2019 om 21:26 Werd pas na 2 uur en een kwartier bezorgd en de tex max friet heeft waarschijnlijk al die tijd in de oven gestaan. Was erg droog!
17 aug 2019 om 8:14 We hebben hier al vaker eten besteld. Altijd op tijd geleverd en altijd goed van smaak.
16 aug 2019 om 21:40 Ik had super veel zin in dumplings.. weetje wel, dat gestoomde vlees in deeg pakketjes. Dit waren gefrituurde deeg pakketjes. Heel wat anders! Da’s geen dumpling! Bezorger was laat en had er zo te zien geen zin in. Hij gaf het eten met een diepe zucht.
3 aug 2019 om 21:36 Eerste bestelling ging niet helemaal goed. Maar dit hebben ze ontzettend goed en professioneel opgelost! Super lekker eten. Lekkere saté, lekkere truffelburger en lekkere frietjes. Lieve bezorger en een aardige baas! Top opgelost.
3 aug 2019 om 20:48 Vaker besteld, altijd prima, maar deze keer erg slecht. De pokebowl kregen we in ene rare platte doos en was ijskoud en incompleet. De frietjes waren klef en koud.
3 aug 2019 om 20:19 Bezorging was prima. Eten zelf was totaal niet wat ik had verwacht. De pulledpork was geen pulled pork. Nachos waren koud en kaas was niet gesmolten. De pokebowl was de kip teriyaki, kip snitzel. En de rijst was geen sushi rijst.
25 jul 2019 om 22:04 Saté en poke bowl besteld. Saté was prima maar poke bowl was alles behalve wat ik besteld had. I.p.v. sushi rijst was het gewone gekookte witte rijst, ik had kip teriyake gekozen en kreeg een krokante kip schnitzel erin met soya saus. Teleurstelling
21 jul 2019 om 14:20 Patat was slap en koud. Poké bowl was van bijzonder goedkope/slechte zalm en met gewone witte plak rijst in plaats van sushi rijst. Alleen de spare ribs waren ok. De bestelde pittige mayonaise waren ze vergeten te leveren..
21 jul 2019 om 6:31 Waar zijn alle ingrediënten? Ik bestelde een pokébowl kip. Teriyaki kippendij = in stukjes gesneden kipschnitzel Avocado = guacamole Zeewiersalade, komkommer, wortel, witte sesam en nori tempora = niet aanwezig in gerecht Tegenvaller!!
20 jul 2019 om 23:09 Zijn altijd veel te laat